Bel de accountant: 0495-782030
Over ons

Over De Accountant

De Accountant is er voor de MKB-ondernemers die in eerste instantie hun financiën op orde willen hebben. Om vervolgens een stabiele en financieel gezonde basis neer te zetten voor de verdere groei van hun onderneming. Zonder de verkeerde beslissingen te nemen.

'Er is maar 1 accountant die ik vertrouw! En dat ben jij!' Een mooier compliment kan een klant mij niet geven. Dit kreeg ik te horen nadat ik de opdracht wilde teruggeven, omdat de samenwerking niet optimaal liep. Dat was de ommekeer in de relatie en een goede basis voor toekomstig wederzijds respect. - Bart Sniekers

Onze klanten

Onze klanten komen uit verschillende branches, en opereren zowel lokaal als internationaal. Maar hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal gedreven MKB-ondernemers die meer inzicht en grip willen krijgen om hun groeiambities waar te maken. Hiervoor zoeken ze een oprechte en deskundige partner, die hun huidige financiële positie helder in kaart brengt, om vervolgens doelgericht op zoek te gaan naar de volgende stappen voor de onderneming. 

Ben jij een ondernemer met tussen de 5 en 200 medewerkers? Wil je meer zicht krijgen op hoe jouw onderneming er nu voor staat? Zoek je maatwerk financieel advies voor een eerlijke prijs? En een accountant met wie je een lange termijn samenwerking opbouwt?

Onze missie

Wij staan onze klanten bij met deskundige raad en doortastend optreden, zodat de klant zich kan blijven focussen op de verdere groei van zijn onderneming. Faire tarieven, risicobeheersing, beheersbare bedrijfsprocessen, financiële stabiliteit en gezonde commerciële groei zijn onze uitgangspunten. Hiermee bouwen wij aan duurzame en eerlijke relaties met onze klanten, en groeien wij als Trusted Advisor met hen mee. Als de klant succesvol is, zijn wij dat ook!

Over ons

Bart Sniekers, oprichter van De Accountant in Weert, benadert zijn klanten het liefst alsof het zakenpartners zijn in zijn eigen bedrijf. In deze samenwerking hecht hij veel waarde aan vertrouwen, transparantie en eerlijkheid. In de ruim 25 jaar die Bart als accountant werkzaam is heeft hij een scherp oog voor risico’s ontwikkeld. Die ervaring, opgedaan bij de grote en middelgrote accountantskantoren waar hij gewerkt heeft, in combinatie met zijn talent om de oorzaak achter de problemen boven tafel te krijgen, was de belangrijkste drijfveer voor Bart om in 2018 zelfstandig verder te gaan. Hij weet dus uit eerste hand waar je als ondernemer mee worstelt. Én hij weet dat te verwoorden in begrijpelijke taal.

Door de jaren heen heeft Bart een netwerk van specialisten opgebouwd, dat nu het team van De Accountant vormt. Hierdoor kan bijna elk knelpunt dat we signaleren, opgevolgd worden door een gedegen plan van aanpak. Bart zelf blijft hierbij steeds in nauw contact met de klant, zodat hij precies weet wat er speelt en kan beoordelen welke oplossing het beste past voor zowel de ondernemer als de organisatie.

Neem de eerste stap naar een financieel stabiele toekomst.

Plan een vrijblijvend gesprek in. In dit gesprek brengen we eerst je huidige situatie in kaart, om vervolgens te kijken wat jij nodig hebt om de volgende stap te kunnen nemen.

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je weten wat de knelpunten en risico’s zijn voor jouw bedrijf, zodat je financiële rust kan creëren voor de toekomst?

Vul je gegevens in, en ontvang direct onze checklist Grip op de tent. Door jezelf de juiste kritische vragen te stellen, krijg je helder inzicht in je financiële status. Hiermee kan je sneller en flexibeler inspelen op een veranderende omgeving.